Årets projekt – marksten

I och med att det blir varmare ute och finare väder och man börjar fixa i trädgården så har jag även funderat lite på vad årets trädgårdsprojekt ska vara. För jag är fortfarande inte helt nöjd med min trädgård eller med huset och därför gör jag alltid om i det lite varje år. Och jag funderar starkt på om jag kanske ska se till att fixa marksten i år. Kollade upp det med Eriksbergs Service AB som är ett företag som varit verksamt inom byggbranschen länge och som jag hört mycket gott om och de hjälpte mig att planera lite. Vi skapade några skisser som jag har här hemma nu och som jag funderar på om jag ska använda mig av för att få den trädgård som jag vill.

Jag vet inte hur bra eller dåliga de är än men kan meddela er efteråt huruvida de var bra eller inte, så att ni kan veta om ni ska anlita Eriksbergs Service AB eller några andra om ni också känner för att anlägga eller designa om trädgården och fixa med läggning av plattor eller marksten. Det finns säkert andra företag också men anledningen till att jag just valt Eriksbergs Service AB är för att de varit aktiva så länge och desto längre ett företag har funnits desto säkrare känns det att anlita dem.