Golvslipning för att få ljusa och vita golv

Jag har länge funderat över vad mitt nästa renoveringsprojekt hemma ska bli. Jag är ganska nöjd med hur det ser ut men det finns ändå vissa saker som jag gärna skulle vilja förändra. Och det jag har haft ögonen på att förändra nu är golven. Golven i hela huset, för de är bara lackerade och träfärgade i dagsläget och jag tänker att jag ska nog vill ha dem vita. Men för att kunna måla dem vita så behöver jag först ta hjälp med golvslipning i Tyresö. Visst går det väl att måla direkt på golven också men då blir det sällan lika bra.

Det bästa att göra är att helt enkelt se till att börja med en golvslipning för att skapa en bra grund som man sedan kan måla på för att få önskat resultat. Och det företag som jag tänker att jag ska anlita är AGV Golv AB i Tyresö. De är verksamma med alla olika sorters trämaterial, vilket gör att de passar bra för mitt hem för jag har olika sorters trä i de olika rummen och det är mycket skönare att bara kunna anlita ett företag istället för att behöva ta hjälp av en massa olika.

Tänker att om jag efter golvslipningen målar golven vita så kommer det att ge hela huset en mer havsstil, med vitt och blått, och dessutom ge rummen mer rymd. För man säger ju att vitt ska göra att ett rum känns större.