Golvslipning och lackning för ett vackert golv

Det känns som att mitt golv bara bli mer och mer slitet för varje dag som går. Och det blir det väl, men inte ska man väl märka av det så tydligt. Jag måste nog inse att det är dags att göra en golvslipning och sedan lacka om golvet. För det behöver skydd för att det ska hålla sig fint och för att det ska hålla sig tåligt mot vattenskador.

Jag har tänkt att jag ska anlita CJ Golv & Städ i Uppsala och att se till att få hjälp med golvslipning av dem. Det är deras specialområde. Men främsta anledningen till att jag väljer att gå till just dem och få hjälp är för att jag har hört mycket gott om dem. Min syster och hennes man tog hjälp av dem när de skulle lägga nytt golv hemma i sin hall, och detsamma med en av mina kollegor som renoverade hemma och ville slipa golvet för att kunna måla det vitt och få ett betydligt ljusare och mer inbjudande hem och rum.

Jag ska inte måla om mitt golv utan tänker att det räcker att jag gör en lättare lackning efter golvslipningen för att det ska bli vackert. Ska meddela hur resultatet blir sen och huruvida även jag rekommenderar CJ Golv & Städ vidare till er, vilket jag antagligen kommer att göra.