Planeringen är igång

Jag har under dagen funderat på att ta kontakt med ett företag som utför dränering. Jag skulle behöva anlita ett företag som innehar maskiner med hög arbetsförmåga eftersom det är stora stenar som ska flyttas i samband med grävningen. Min tanke föll då direkt på Djups gräv och marktjänst, eftersom jag har hört mycket gott från dem och de verkar även kunna klara tungt arbete eftersom de innehar maskiner som klarar av det.

Jag tror jag ska ringa de imorgon bitti eftersom jag först skulle vilja diskutera lite kring hur de vill gå tillväga. Det är nämligen så att där jag vill utföra dräneringen är inom ett område som inte är särskilt stort. För detta krävs då maskiner och tekniker som är smidiga för att de inte ska skada något. Jag tror nog att detta företag kan hjälpa mig med detta uppdrag eftersom en av mina vänner har anlitat de till ett likartat projekt och där har allt fungerat väl.

För mig är det alltid viktigt att jag kan planera ut saker i förväg eftersom jag brukar ha många olika aktiviteter planerade. Jag kommer se om Djups gräv och marktjänst är flexibla eller där kan boka in ett datum i väldigt tidig tid. Jag kommer att få reda på detta imorgon och det känns kul att jag äntligen har kommit igång med planeringen då det är något jag länge har haft i tankarna.