Sluta städa själv och anlita professionell hjälp med fönsterputs

Bara jag som tycker att fönsterputs är bland det tråkigaste som finns? Inte nog med att det är tråkigt så lyckas jag dessutom alltid få fula ränder på fönstren oavsett hur jag gör, vet inte vad jag gör för fel. Hoppas att jag inte är ensam med det problemet, eller det kanske vore bättre egentligen istället för att det ska vara någon mer av er som har samma problem som jag. Har ni det har jag i alla fall en lösning – anlita en städfirma!

Att anlita en städfirma måste seriöst vara det bästa jag någonsin gjort. Jag anlitade Eran Städ & Allservice Karlstad AB och har än så länge bara haft dem hemma hos mig en gång men har fantastiskt fina fönster. De har inte längre några ränder och stänk och är inte ett uns flammiga, som de blev innan när jag skulle fixa med dem själv.

Antar att det verkligen finns viss konst bakom det här med fönsterputs, att göra det på ett sätt så att fönsterna inte blir flammiga och egentligen kanske jag kan lära mig det själv också. Men tveksamt om jag orkar gå tillbaka till det nu efter att ha fått hjälp av Eran Städ & Allservice Karlstad AB en gång. Det blev så mycket bättre, gick betydligt snabbare och det var inte ens så farligt dyrt. De erbjuder även andra städtjänster så som hemstädning och storstädning, vilket i och för sig vore ganska skönt att få hjälp med men tänker samtidigt att det nog kan vara bra om jag åtminstone fortsätter att göra någonting på egen hand. Annars kommer jag bli alldeles för lat och det blir dessutom dyrt om jag ska börja ta hjälp med allting. Än så länge får det räcka med att ta hjälp med fönsterputsning, det är ändå det som är jobbigast och där det känns att jag tjänar mest på att ta hjälp med.