Betongslipning i Kista

Hej alla fina följare

Nu har vi kommit till nästa del i vårt renoveringsprojekt, nämligen groventrén i källaren som vi ska göra om till tvättstuga. Det betyder att vi behöver hjälp att ordna golvet för just nu är det bara grov betong. Så vi har hittat en firma i Kista som ska hjälpa oss med betongslipning innan vi kan lägga klinker och sätta kakel.

Innan vi flyttade in är källarutrymmet bara använd som nån slags verkstad eller förvaringsutrymme och fram tills nu har vi prioriterat andra rum. Men nar vi tänkt att ta tag i det, för får vi ner tvättstugan där så får vi mer plats i badrummet och kan göra om det så som vi vill. Jag kan inte så mycket om just golv och så, men jag kan ju själv se att golvet i källaren inte är i skick att sättas klinker på.

Betongslipning kräver ju sina maskiner tänker jag och dessutom blir det betongdamm som jag hellre vill att byggfirman tar hand om, för sådant förstör en vanlig dammsugare. Planen är som sagt att sätta klinkers och det ska bli ett ljust eftersom det annars är lite mörkt där nere. Sedan ska vi ha sorteringskorgar för tvätten och en avlastningsbänk.

Jag gillar ordning och reda och jag har en sån bra plan för hur tvättstugan ska inredas för att både underlätta och göra tvätten lite roligare. Eller ja, roligt kanske det inte blir, men har vi en fin och praktisk tvättstuga så känns det kanske mer okej. Men först alltså betongslipning som vi inte ens påbörjat, men de kommer och börjar om ett par veckor för de hade några andra uppdrag innan. Visionen är tydlig, jag vet i huvudet hur bra det ska bli och längtar.

Ha nu en fortsatt fin dag!