Få hjälp med allt inom bygg

Det byggs och renoveras som aldrig förr, och att det är lågkonjunktur märks inte av det minsta. Det är ju bra att det är ruljans i denna bransch och min plan för detta inlägg är att prata med er om ett företag som erbjuder ett kvalitetsutbud inom bygg, och de vänder sig till alla i Sandviken och Gävle med omnejd. Jag har själv anlitat dem för en tillbyggnad och även för ett par mindre renoveringar, och jag kan inte säga annat än att de har levererat på alla fronter.

Företaget jag pratar om fick jag som tips av en kollega, och han hade bara bra saker att säga. Han hade anlitat dem för ett par stora jobb och det var viktigt för mig att veta hur han kände sig behandlad under tiden som de arbetade åt honom, och jag kan förstå att han var nöjd. Jag hade träffat deras snickare några gånger innan vi skrev kontraktet, och jag kände mig redan då trygg med hur de skulle göra jobbet.

Det var en stor tillbyggnad som skulle göras, och jag hade ingen aning om hur man gick tillväga för att få allt att bli av. Jag hade nog lite förhoppningar om att det skulle gå smidigt och att det inte skulle dröja alltför länge innan det var klart, men jag visste ju inte riktigt hur det gick till.

Det tog cirka fyra månader från start till slut och jag kan inte säga annat än att jag är nöjd med resultatet. Jag hade en del idéer om hur det skulle se ut, och de flesta av dessa idéer kunde snickarna genomföra. Det blev en fin tillbyggnad som passade in perfekt i huset, och under tiden som de arbetade så städade de undan bra. Ett mycket kvalitativt företag som sagt var, när det kommer till bygg!