Lägenheter att trivas i

God förmiddag, snart tar vi lunch men innan vi gör det så kommer det ett inlägg. Det ska handla om det här med att trivas i sina lägenheter, gör ni det? Jag stortrivs där jag bor, i Kumla, och jag trivs speciellt med att det är så vacker natur runtomkring och att det är helt normala hyror. Innan bodde jag inne i centrum i en annan stad, och betalade mycket, mycket mer än vad jag gör nu, och här är uppriktigt sagt så mycket bättre på alla de sätt och vis. Jag har allt jag behöver och lite till, IKEA finns i närheten, bra för inköp av möbler och köksutrustning och så vidare. Jag skulle aldrig byta bostad, inte för pengar eller något annat, här är det bara SÅ bra!

Hur trivs ni där ni bor? Betygsätt gärna hur ni ser på olika aspekter som boendet, läget, hyresvärden/hyresgästföreningen och så vidare. Jag är nyfiken! 🙂

Jag vet att det kan vara svårt med lägenheter, att finna en kan vara riktigt jobbigt och alla har inte stått i kö i en massa år. Sedan beror det ju lite på vilken stad det är man söker lägenheter i. Kan inte påstå att det var jobbigt när jag fick den här bostaden och den passar så bra för mig och mina två barn och ett par katter. Det finns folk i alla åldrar här men alla har inte barn så det är en väldigt bra blandning. Det finns gott om grönområden det är inte så långt till stan, några minuters bussresa.

Jag skulle absolut rekommendera alla att försöka trivas och göra det hemtrevligt och ta hand om sitt hem, för det är ju trots allt det de är, hemmen vi lever i! ????

Skriv nu och berätta om hur ni bor, kan nästan inte vänta på att få svar!