Nytt däck – check!

Hejsan på er!

Jag kan inte mycket om bilar men kan tycka att det är lite roligt ibland med fina bilar, om allt fungerar som det ska, inte när man till exempel får punktering innan man ens hunnit lämna Vetlanda. Tur att vi hade ett extra däck som vi fick hjälp att byta till. Vi körde faktiskt på det hela vägen till vår destination och tillbaka hem för inget skulle få stoppa vår shoppingtur …

I helgen så skulle jag och en kompis nämligen göra en roadtrip ner till GeKås i Ullared, vi brukar göra det någon gång varje år. Den här gången bokade vi faktiskt in oss på deras hotell också så att vi kan gå in en gång på kvällen när vi kommer och en gång till på morgonen innan vi åker hem. Mindre stress och mer chans till bra fynd.

Jag är tacksam att vår roadtripp blev av trots att det började med punktering, men vi har lämnat in det och ska hämta ut antingen det om de kunnat laga det eller så får vi ett nytt. Bilar är en väldigt bra sak, och det är en lyx att ha men oj vad man kan bli tokig på dem när något krånglar.

Det blev också en bra påminnelse om att alltid ha ett extra däck med sig så att man i alla fall kan ta sig hem eller till en verkstad om man får punktering. De på däckfirman påminde oss också om att göra en årlig koll av extradäcket så att det fungerar och är bra med luft i. Man kollar ju de som sitter på men tänker inte alltid på att kolla det.

Nu har vi hela däck och är redo för fler roadtrips och äventyr!

Ha en fin dag så hörs vi snart igen!