Rörmokare i Berg drar nya rör i utbyggnaden

God morgon kära ni

Som ni nog vet vid det här laget så håller vi på att bygga ut, det ska bli ett extra barnrum eftersom familjen växer … Just nu är det en rörmokare från Berg som håller på att dra rör och värmeledningar så det går verkligen framåt med bygget. När vi skulle ha tag i en rörmokare fick vi tips av en vän vars granne jobbar som rörmokare så det tyckte vi passade bra. Annars finns det inte så många specialiserade rörmokare just i Berg utan då kan man behöva hitta en firma som kommer utifrån. Men vi hade som sagt tur att det här företaget kunde hjälpa oss.

När vi flyttade hit till huset i Berg så var vi inte säkra på att det var här vi skulle bo så länge, men vi har kommit att trivas så väldigt bra. Så då ansökte vi om bygglov att bygga ut istället för att försöka hitta ett nytt hus som vi trivs lika bra i. Det kommer underlätta med ett rum till nu eftersom vi har en liten till på väg och som vi längtar efter lilla pyret. Jag har alltid velat ha en stor familj så jag känner verkligen att jag lever min dröm. Sen att man är trött och sliten ibland och att allt inte är en dans på rosor alla dagar, men jag tar hellre det än att inte ha det alls eftersom allt det bra väger upp med råge.

?Det kan vara nyttigt att prata om och ventilera även sånt som inte är rosa fluff och tindrande ögon även om det ofta är det som visas på sociala medier. Man får vara ledsen, trött och ha lust att gå ut i skogen och skrika. Jag tror att det hör till och liksom är mänskligt, det betyder inte att man inte älskar sin familj. Ta hand om er! Kram