Mur & Puts AB

Hejsan, jag har bloggen för att dela med mig till er mest om sådant som kan vara bra att veta om och det är den typen av inlägg som jag själv hade velat få läsa en gång i tiden när jag var nybliven husägare. Kan mina inlägg vara till hjälp kan ingen vara gladare än jag, och nu kommer det handla om företaget Mur & Puts AB som är ett byggföretag i Kristianstad som är har så mycket mer att erbjuda än renodlade byggtjänster och det hör man nästan på namnet, att företaget även arbetar inom mur och puts.  

Jag vände mig till dem för att få hjälp med renoveringen av ett par rum och sedan var det ett snickeriarbete som jag behövde hjälp med också och jag fick hjälp som jag kände mig nöjd med, inte minst så kostade det inte alls så mycket som jag först hade trott och det känns som en extra bonus. Som jag sa inledningsvis i detta inlägg så är detta ett byggföretag i Kristianstad som även kan vara behjälpliga med mur och puts, och givetvis går det att få hjälp även om man bor i någon närbelägen ort eller stad i närheten. Det här företaget tycker att det är viktigt att alla som vänder sig till dem ska bli nöjda till 100 procent och man märker tydligt att det inte bara finns kompetens hos medarbetarna, för man märker också att kundservicen är otroligt bra och det är en del företag som trots att vi lever på 2000-talet inte har förstått att kunderna är det viktigaste som finns, och att funkar inte relationen till kunderna så kommer inte heller företaget att fungera särskilt länge heller. Jag hoppas att ni tyckte det var bra att jag gav er en rekommendation på detta byggföretag i Kristianstad!